fbpx

Välkommen hit!

Idag är det dags för nylansering för min nya blogg som har ett nytt namn och en lite ny inriktning. Om du är en foodie som mig så kan du vara lugn, jag kommer fortsätta lägga ut flera recept i veckan. Det som förändras är att jag framöver kommer vilja dela med mig av lite mer än bara recept. Jag vill bjuda in er i min lilla värld, låta er lära känna mig och få en inblick i livet som matälskande tvåbarnsmamma som gör sitt bästa för att kombinera föräldraledighet med att vara egenföretagare. Tanken är att jag kommer att blanda mumsiga receptinlägg med reflektioner från mammalivet, tips om hur det är att driva eget och hur man får ihop träningen med småbarnslogistiken. Jag vill sprida glädje, pepp och matinspiration men även ge er en tjuvkik på att livet inte alltid är så fläckfritt och härligt som det kan se ut på ytan.

Så varför denna förändring?

Under en period har jag känt att jag vill dela med mig av mer än bara vad jag äter och lagar men känner mig begränsad av bloggens inriktning. Jag vill få en mer personlig kontakt med mina läsare och skriva andra typer av inlägg som jag har idéer till men inte känt att det är rätt att skriva på bloggen idag då den endast varit en matblogg. Jag har smugit in söndagslistan för att kunna vara lite mer personlig men jag har känt att jag vill ha mer.

Jag älskar fortfarande mat och att stå i köket gör mig lycklig. Att läsa andra recept, bli inspirerad, hämta inspiration från olika platser och därefter skapa mina egna smarriga middagar och mysiga frukostar får mig att må bra men jag vill ha mer balans i bloggen. Idag kan jag ibland känna mig stressad för att jag måste hinna skriva, laga och fota recept hela tiden men jag egentligen känner att jag har även annat jag vill skriva om.

Vad kan du som läsare förvänta dig av den nya bloggen?

Min matintresse har såklart inte försvunnit. Jag kommer att fortsätta dela med er av mina recept på bloggen och det blir en blandning av recept precis som tidigare. Min tanke är att fortsätta med den vegetariska middagsinspirationen på måndagar och såklart en del andra middagstips, frukostinspiration och en och annan smarrig efterrätt. Utöver detta vill jag dela med mig av min vardag. Hur är livet som tvåbarnsmamma? Hur får jag ihop föräldraledighet med att driva bloggen som en business? Och hur ser mina träningsmål ut? Inspiration, tips och andra reflektioner kommer jag ge er och jag hoppas ni tycker det ska bli roligt att få lära känna mig mer. Jag tycker det ska bli spännande!

Jag tar en hel del bilder med min kamera (förutom matbilder) och det kommer jag såklart fortsätta med men det kommer även blandas med mobilbilder här på bloggen. Mobilen finns alltid med mig och den är lättillgänglig för att fånga det som händer just nu. I lekparken, på promenaden och i farten!

Avslutningsvis så vill jag bara säga att jag känner mig så taggad. Jag älskar den nya designen och jag hoppas att ni ska trivas här. Jag är så peppad på denna nystart och jag har så många inlägg som jag vill skriva. Om ni har önskemål vad ni vill läsa om eller vad ni vill veta om mig så är det bara lämna en kommentar eller skriva ett mail till mig så ska jag se vad jag kan göra.

Tack för att du läste och hoppas du vill komma tillbaka! Följ mig gärna på Instagram och Facebook.

Follow my blog with Bloglovin

4 svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b