fbpx

Här kommer söndagslistan från en lite annorlunda vecka. Min första vabb-vecka! Trevlig läsning 🙂

Veckans mående: Jag har mått bra men då både Noel och Mila haft ögoninflammation hela veckan så har min vecka inte blivit som jag tänkt. Å ena sidan försökt mysa med barnen och anpassa efter vad Noel vill göra, å andra sidan har jag stressat upp mig för att min bloggtid uteblivit. Dessutom känns det så otajmat för Noel då förra veckan på förskolan var lite svajjig och nu blev det onödigt långt uppehåll. Men inte mycket att göra, bara hoppas de är friska den här veckan och att Noel får en bra vecka på förskolan.

Veckans tips: För dig som gillar dokumentärer så såg jag det här blogginlägget hos Felizia. Massor av spännande dokumentär-inspiration!

Veckans projekt: ToDoerna har uteblivit lite den här veckan. Men hade en punkt på agendan att gå igenom alla höst- och vinterkläder för Noel och även mig själv och det har jag hunnit med. Endast ett par skor som måste inhandlas. Yes!

Veckans stress: Vabbandet.. men det är väl bara vänja sig. Men just nu har jag extra mycket jag vill hinna med i företaget och då blir det jobbigt när tiden försvinner på att torka kladdiga ögon och trösta ledsna barn.

Veckans pepp: Var på Kronfågels presslunch i tisdags (mamma och bonuspappa var sååå snälla och tog barnen under tiden) och det är alltid roligt att mingla med branschfolk, äta god mat och lära sig mer om trender och mat. Nu är jag inspirerad att äta mer kyckling hemma.

Veckans träning: Körde ett tufft pass på Curves i veckan och har även hunnit med ett nytt Friskis-pass. Det var ett medel gympapass med fokus på puls. Roligt!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b