Maillista

Strax innan jul fick jag paket nummer två från Oji. Tyvärr hann jag inte skriva om det innan jul så det får bli nu istället. De hade en hel del klimatsmarta tips inför julen och så fick jag smaka två nya smaker. Tipsen handlade bland annat om att välja ekologiskt på julbordet vilket jag tycker är ett jättebra sätt att bidra till en lite mer klimatsmart jul, även vegetariska alternativ är ett bra exempel. Oji tipsade även om julpyssel med återanvändbart material och tänka på att ge bort hemgjorda julklappar och upplevelser istället för alla prylar.
 
 
Som sagt innehöll paketet två de två resterade Ojismakerna som är följande:
No 2 – äpple ananas. Den här är jättegod! Lagom syrlighet och väldigt fräsch. 
No 4 – päron acerola. Denna smak är inte favoriten då jag tycker den känns lite för tung och inte lika fräsch, men helt klart godkänd.
 
Denna Oji-leverans blir perfekt nu  när jag ska komma igång med träningen igen då det ger snabb, extra energi. Den där extra energikicken behövs i mörkret.
 
Nu ska jag åka till jobbet, ha en toppenfin dag!
 
0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.