fbpx

Denna söndag ska vi bara ta det lugnt hemma och göra vad vi har lust med. Njuta av en ledig dag. en blir det bröllop kommande två helger. Så här kommer veckans söndagslista!

Veckans mående: Jag har haft lite smått ont i halsen hela veckan så känslan har varit att det är något på gång. Att jag snart blir sjuk men det har ändå inte brutit ut. Jag har inte vågat träna för jag orkar inte bli sjuk.. Nu har jag dessutom fått nå märkliga blåsor på tungan så vet inte vad som händer. Allt är inte 100 kan jag i alla fall konstatera.

Veckans bebispremiär: I tisdags var det dags för babymassage. Jag gick på det även med Noel och det var mysigt. Dessutom är det alltid roligt att träffa andra mammor och deras barn. En gosig stund på veckan!

Veckans pepp: Gospelkonserten i måndags! Alltså man blir så glad och full av energi av gospel. Vill verkligen få till flera sådana tillfällen. Dessutom var det ju en härlig tjejkväll med middag innan konserten.

Veckans utflykt: I fredags åkte jag och barnen till Sigtuna för att hälsa på min mamma och bonuspappa som var där ett par nätter med sin husbil. Så vi strosade runt, åt en god lunch och glass. Det var soligt väder men blåsigt. En riktigt härlig dag!

Veckans träning: Träningen har uteblivit denna veckan eftersom jag haft ont i halsen. Det är en regel jag har: träna aldrig med ont i halsen. Så det har blivit långa promenader istället. Hoppas jag mår bättre snart så jag kan köra igång med pass igen.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b