fbpx
Till att börja med vill jag tacka alla er som röstat i tävlingen med Cono Sur! Jag har nu gått vidare till semifinalen tack vare alla röster och nu ska recepten provlagas av en kock för att sedan utse vem som får representera Sverige i Paris. Jag känner mig redan nu som en vinnare men såklart vore det roligt att åka till Paris.
 
Jag kom på igår att jag missat att dela med mig av foton från Örtkvällen med Spisa. Det var en kväll fylld av örter, fantastiskt mat lagad av Paul Svensson, matnyttig kunskap och trevligt sällskap. Vi fick dofta, lära oss mer om, smaka på och njuta av Spisa alla möjliga färska örter och jag blev verkligen inspirerad att använda mer färska örter i matlagningen här hemma.
 
Till att börja med bjöds vi på matjessnittar med senap, potatis och gräslök samt miniråbiff med kapris, rosmarin och buskkrasse. Därefter slog vi oss ned och titt som tätt kom det in nya avsmakningsrätter såsom exempelvis kantarellomelett med lakritsrot, persilja och dragon, fläsksida med persiljerötter, lagerblad och persilja samt torsk med ärtor, bönor och mynta. Du kan se och läsa om varje rätt på Instagram där jag la upp bilder under kvällen.

Inga svar än

  1. Kicki

    Vad mycket fantastiska matkvällar du får vara med på 🙂 Förstår att du får mycket inspiration bästa Sandra <3 Du är så duktig och har en underbar blogg 🙂 Lycka till nu med resten av tävlingen 🙂 Kramissar

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b