Till att börja med vill jag tacka alla er som röstat i tävlingen med Cono Sur! Jag har nu gått vidare till semifinalen tack vare alla röster och nu ska recepten provlagas av en kock för att sedan utse vem som får representera Sverige i Paris. Jag känner mig redan nu som en vinnare men såklart vore det roligt att åka till Paris.
Jag kom på igår att jag missat att dela med mig av foton från Örtkvällen med Spisa. Det var en kväll fylld av örter, fantastiskt mat lagad av Paul Svensson, matnyttig kunskap och trevligt sällskap. Vi fick dofta, lära oss mer om, smaka på och njuta av Spisa alla möjliga färska örter och jag blev verkligen inspirerad att använda mer färska örter i matlagningen här hemma.
Till att börja med bjöds vi på matjessnittar med senap, potatis och gräslök samt miniråbiff med kapris, rosmarin och buskkrasse. Därefter slog vi oss ned och titt som tätt kom det in nya avsmakningsrätter såsom exempelvis kantarellomelett med lakritsrot, persilja och dragon, fläsksida med persiljerötter, lagerblad och persilja samt torsk med ärtor, bönor och mynta. Du kan se och läsa om varje rätt på Instagram där jag la upp bilder under kvällen.















Vad mycket fantastiska matkvällar du får vara med på 🙂 Förstår att du får mycket inspiration bästa Sandra <3 Du är så duktig och har en underbar blogg 🙂 Lycka till nu med resten av tävlingen 🙂 Kramissar
Stort lycka till i tävlingen! Jag röstade som bara den på dig och hoppas nu du går hela vägen! Kram!
Håller tummarna för dig att du får åka till Paris 🙂
Ja, det är verkligen roligt att få chansen att vara med på alla dessa event 🙂 Tack!
Åh, tack så mycket! Roligt att höra 🙂
Tack så hemskt mycket! Kram
Lycka till i tävlingen! Örtkvällen lät superhärlig!