fbpx

När Noel vaknar på morgonen är han väldigt pigg och glad. Då brukar vi lyfta över honom till vår säng och chilla lite i sängen (läs försöka få alla att somna om) medan Noel petar mig i ögonen, river mig i ansiktet och försöker riva ner tavlorna från väggen. Efter ett tag brukar David gå upp för att åka till jobbet och då går jag och Noel upp och oftast börjar jag eller vi med att duscha. Därefter är det frukostdags och om Noel inte fått en morgonvälling då så blir han väldigt otålig så fort han inser att jag håller på att göra gröt till honom. Men sen tycker jag om att vi kan äta  båda två samtidigt men ofta orkar jag inte göra iordning min frukost innan han får sin för gnällets skull. Då är det helt perfekt att ha förberett frukosten på kvällen. Denna overnight oats med svarta vinbär är en bra frukost som jag står mig på länge. Gottigott!

Overnight oats med svarta vinbär och kanel

Overnight oats med svarta vinbär och kanel (1 port)

Ingredienser
1 dl havregryn
1 dl mjölk
100 g svarta vinbär
0,5-1 tsk kanel
Svarta vinbär
Kokos

Gör såhär
Blanda mjölk och havregryn i en skål och låt stå i kylen över natten. Tina vinbären. Mosa vinbären med en gaffel och blanda med gröten på morgonen och rör ner kanel. Toppa med vinbär och kokos.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b