fbpx

Ibland planerar jag recept några dagar innan jag lagar de, ibland tänker jag igenom det i affären och ibland blir det helt spontant. Jag gillar att laga mat med det jag hittar i kylen som behöver göras av med, det är ett roligt sätt att laga mat. Så häromdagen när vi hade ett par tortillabröd kvar i skafferiet och även en skvätt ajvar kvar i en burk så gjorde jag paprikaquesadilla. Ost finns ju alltid hemma och det här blev en perfekt snabblunch!

Paprikaquesadilla med srirachamajo Paprikaquesadilla med srirachamajo

Paprikaquesadilla med srirachamajo (1 port)

Ingredienser
2 tortillabröd
4-5 msk ajvar
0,5 paprika
En rejäl näve riven ost

Srirachamajo
Sallad
Picklad rödlök

Gör såhär
Bred på ajvaren på de både bröden. Strimla paprikan. Strö över ost på det ena brödet och lägg sedan på paprikan. Lägg på nästa bröd med ajvarsidan nedåt. Lägg i en torr stekpanna och stek på medelvärme så den får fin färg och osten smälter.
Servera med srirachamajo, sallad och picklad rödlök.

Paprikaquesadilla med srirachamajo

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b