fbpx

Idag, den 20 mars, är det 4 år sedan jag startade den här bloggen. Hipp hipp hurra för Sandras Matkrypin! Under dessa 4 år har jag skrivit 1145 inlägg och numera finns bloggen även på Facebook och Instagram och där samlas fler och fler följare vilket är väldigt roligt. Om man kikar tillbaka i arkivet kan man hitta väldigt många olika recept och man ser även att jag lärt mig en del om matfotografering genom åren. här är mitt första recept för den som vill kika på det.

Det blir ingen tårta idag men jag tänkte istället fira med ett nytt påskgodis-recept. Det här är så enkelt och fungerar utmärkt att göra med barnen. Chokladfågelbon med ägg i olika färger. Jag använde M&M’s men det går bra att använda vilka äggformade godisar man vill. Färgglatt och fint!

DSC_0261 DSC_0263

DSC_0229

Chokladfågelbon (15-18 st)

Ingredienser
300 g mjölkchoklad
100 g mörk choklad
6 dl cornflakes
1 dl äggformade godisar (t ex M&M’s)

Gör såhär
Hacka chokladen och smält över vattenbad. Häll flingorna i en bunke och häll över den smälta chokladen. Fördela i muffinsformar och forma till små fågelbon. Lägg i några godisar i varje bo och ställ kallt.

4 svar

  1. Sofie

    Stort grattis världens bästa du på födelsedagen, jag är en stolt följare 😉 ??

    Svara

    Mentions

  • 💬 Påskpannacotta med vanilj och citron • SandraCallermo.se
  • 💬 Glutenfria plättar med tillbehör • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b