Lyckan att sova utan att bli väckt av väckarklockan, ligga kvar i sängen men Nyhetsmorgon på och komma ikapp bloggläsandet. Denna vecka har varit fullt upp med jobb på dagarna och renovering på kvällarna. Middag vid tidigast 22 och lite för lite sömn. Men lägenheten bli toppenfin och om en vecka idag flyttar vi 😀 Åh, va jag längtar!
 
Så jag får helt enkelt be om ursäkt för den låga uppdateringen denna vecka. Jag har helt enkelt inte hunnit eller velat ta tid från renoveringen för att blogga. Men idag är det ingen renovering på schemat men däremot ett bröllop. Min kusin Emma gifter sig och det kommer bli en fantastisk dag! Ni får hålla koll på Instagram under dagen och kvällen så kan det dyka upp en bild eller två.
 
Dagens recept blir en pavlova vi åt för ett tag sedan med vinbärscurden. Klockan hann bli sent innan vi kom till efterrätten därav de lite mörka bilderna men jag lovar att det blev såååå gott!

  

Pavlova med vinbärscurd (8-10 port)

Ingredienser
4 äggvitor
2,5 dl råsocker
1 tsk maizena
1 tsk vaniljsocker
 
Grädde
Bär
Gör såhär
Sätt på ugnen på 125 grader. Vispa äggvitorna med elvisp till ett hårt skum. Tillsätt sedan sockret, lite i taget under vispning. Vispa totalt 20 minuter. Vänd sedan ner maizena och vaniljsocker. Bred ut i en cirkel på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in i ugnen 2 timmar och låt sedan svalna. Bred på curd och sedan vispad grädde. Toppa med massor av bär.
 
0

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.