Maillista

Glad första advent! Så mysigt att kolla på julkalendern och tända det första ljuset. Om någon timme ska vi på adventsfika hos mamma och Staffan och idag ska jag bara njuta. Njuta av att vi har ett fantastiskt liv, en underbar familj med så mycket kärlek. Sånt jag kommer att tänka på lite extra i advent- och jultid.

Veckans mående

Jag har inte varit sjuk den här veckan men inte heller på topp. Har haft huvudvärk varje dag och känt mig lite hängig till och från. Men ingen sjukdomar verkar bryta ut då det är ju bra.

Veckans projekt

Vi har påbörjat kontorsprojektet. På Milas dop fick vi mycket fina presenter som kan vara i hennes rum. Tavlor, mätsticka, smyckeskrin, fina böcker, spegel lampa osv.. Och i hennes lilla skrubb skulle det aldrig få plats. Sen har vi ju haft ett gästrum som vi har sagt att det kan bli barnrum sen. Men vi hade tänkt att det kunde vänta några år.. Men nu har vi bott här ett år och uppskattningsvis har vi använt rummet som gästrum ca 4 gånger. Sen har vi haft ett skrivbord där inne som egentligen är för litet. Så jag tog beslut (efter halventusiastiskt godkännande från David) att vi gör om det till Milas rum redan nu. Och hennes lilla skrubb får bli förvaring och kontor. Jag har verkligen velat ha ett kontor så jag tycker det är så roligt!

Veckans bebispremiär

Nu är det sitträning som gäller! Den här veckan har hon suttit själv flera gånger. Det är inte stabilt men det tar sig!

Veckans tråkigaste

För någon vecka sen gick förardörren på bilen sönder. det gick inte längre att öppna dörren från insidan. Så innan man stängde av bilen fick man drar ner rutan och sticka ut handen och öppna dörren, dra upp rutan igen och sen stänga av bilen. Så i veckan åkte jag till verkstan och tyvärr kunde vi inte byta bara vajern så fick byta en större del. 2700 kr gick kalaset på. Så. Tråkiga. Pengar.

Veckans mys

Pepparkaksbak hemma hos Maria! Det är i och för sig så att killarna inte har värsta tålamodet och det är inte helt utan tjafs men det var ändå mysigt att få göra pepparkakor ihop med julmusiken i bakgrunden. Jag smakade på degen såklart, det godaste!

Veckans klimatsmarta tips

Nu i adventtider är det inte helt ovanligt att man blir bortbjuden på fika, mingel och mys. Om man då skulle vilja ha med sig en present tipsar jag om att göra nå gott godis, en marmelad eller kryddiga nötter istället för att köpa något. Uppskattat, billigt och klimatsmart!

Veckans träning

Ingen träning denna vecka eftersom jag inte mått på topp. Har inte varit värt att träna så någon sjukdom skulle bryta ut. Så jag har satsat på promenader!

Veckans mest gillade bild

Päronsmoothie med havtorn och kardemumma

Päronsmoothie med havtorn

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a