Orkar ni lite mer julgodis? För er som inte hunnit börja med godismakandet ännu kommer här en snabb och enkel ischoklad med både lite pepparkakssmak och knapriga saffransmandlar. Varsågoda!
Pepparkaksischoklad med saffransmandlar (ca 40 st)
Ingredienser
150 g ljus choklad
50 g mörk choklad
100 g kokosfett
2 tsk pepparkakskryddor
Gör såhär
Smält kokosfettet över vattenbad och blanda sedan i pepparkakskryddor och bryt ner chokladen. Låt smälta och häll sedan i formar. Lägg en saffransmandel i varje form och låt stelna i kylen.
Ischoklad har aldrig varit min favorit, men med pepparkakskryddor i och utan det härdade kokosfettet så kanske… Fina är de ju! 🙂
Tack! Ja, jag gillade inte ischoklad innan jag började göra min egen som alltid har någon smaksättning. Naturell är sådär..