Maillista

När jag kikade i arkivet så hittade jag ett inlägg jag skrev för snart 5 år sedan om vilka podcast jag lyssnar på. Vissa hänger kvar än idag medan andra har fallit bort och nya har tillkommit. Jag har faktiskt börjat lyssna på en hel del nya poddar senaste veckorna. Så nu tänkte jag skriva lite om vilka poddar som är mina favoriter just nu – helt enkelt mina podcasttips!

När brukar du lyssna på podd? Jag lyssnar vid massor av olika tillfällen. Det kan vara på promenad, när jag jobbar, tränar, lagar mat, åker bil eller annat. Jag har ofta hörlurarna på mig och gillar att ha en podd i öronen 🙂

Podcasts jag lyssnar på

Mina podcasttips

Träningspodden

Denna har jag lyssnat på länge och är helt klart en av mina favoriter! Det är Lofsan och Jessica Almenäs som pratar om träning, livet och hälsa. De har skön energi, är ärliga och pratar om högt och lågt, oftast med en koppling till träning. Jag längtar till varje fredag när det kommer ett nytt avsnitt!

Maten och Livet

En ny podd som jag verkligen gillar! Det är Diadonna och Jenni Wallden som pratar om mat på olika teman. De är personliga, bjussiga och underhållande. Skön dynamik och jag blir alltid sugen på att laga mat.

Fanny och Ila

Jag har följt både Fanny (Lesscarbs) och Ila (Morotsliv) länge men inte följt deras podd. Jag har börjat lyssna senaste månaderna och lyssnar ikapp i arkivet när jag har tid över. De pratar om hållbarhet framför allt gällande hälsa och mat med fokus på holistisk hälsa. Jag lär mig mycket och de är så kloka och delar med sig av sin kunskap. Härligt tugg!

Fredagspodden

En podd jag lyssnat på sedan start. Jag kan inte riktigt säga vad jag gillar med podden utan det känns bara som att man blivit kompis med Hanna Widell och Amanda Schulman och de är ett skönt sällskap i lurarna.

Isabella och Sheila

Jag är fascinerad över Isabella Löwengrip. Jag  har följt hennes upp- och nedgångar genom åren och blev så glad när hon och Sheila startade podd. De är väldigt olika som personer och pratar om hur de ser på livet, vilka utmaningar de har och sen blir det både en del privatliv och företagande.

Ofiltrerat

PT-Fia intervjuar intressanta människor som jobbar med massor av olika saker. Det är influencers, träningsmänniskor och en hel del där Sofia berättar mycket om sig själv på senaste då det blivit mycket karantänspecial. Hon har en sund syn på livet och pratar om hälsa på ett vettigt sätt.

Nours poddelipodd (och Henrik)

Underhållning på hög nivå! Jag skrattar mycket åt denna podd och den fyller ut ett hålrum nu när man inte kan gå på standup. Det är igenkännande om barn och relationer och allt med en rolig twist. Denna lyssnar jag och David ofta på i bilen då vi älskar den båda två.

Tack för maten

Ännu en ny matpodd! Denna är med Siri Barje och Kristoffer Triumph. De har ett skönt samspel och manfår hänga med när de lagar en maträtt. Hittills har jag blivit sugen på ungefär allt de lagat.

Vill du prata om det

En rätt ny podd där Ellinor och Fia lär känna varandra i podden. Det är två influencers jag följt länge och de pratar om sjukdomar, barn, relationer, näthat, kroppsidela och annat. Intressanta diskussioner och två härliga kvinnor!

We are influencers

Intervjupodd där Linda Hörnfeldt pratar med influencers och de får berätta om sin resa och hur de jobbar med sociala medier. Väldigt intressant och mycket lärdomar jag kan ta med mig in i mitt eget företagande.

Podcasts

1

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.