PR och samarbeten

Kontakt

Mail: info@sandracallermo.se

Instagram: @sandracallermo.se

Facebook: SandraCallermo.se

 

Vill ditt företag synas på Sandracallermo.se?

Jag har drivit denna blogg sedan mars 2012 och professionellt sedan april 2016. Fram till sommaren 2018 var det en renodlad matblogg men sedan hösten 2018 är det en matig livsstilsblogg där jag delar med mig av smått och gott från mitt liv i köket men även med två barn. Min stora passion i livet är mat och jag klurar ständigt på nya recept och vad jag ska hitta på härnäst i köket. Är du intresserad av att jobba med mig i form av ett samarbete eller annonsering på sandracallermo.se? Jag är momsregistrerad och innehar F-skatt och samarbetar gärna med relevanta företag och samarbetet ska självklart följa svensk marknadsföringslag. Mitt mål är att arbeta med seriösa och långsiktiga samarbeten där både jag och företaget gynnas av samarbetet och där vi stärker varandras varumärken.

Här är förslag på samarbetsmöjligheter:

– Sponsrade blogginlägg/annonsering
– Framtagning av recept
– Matstyling samt fotografering
– Framtagning av recept
– Ambassadörskap för varumärken
– Bidrar med min matkunskap genom inspiration, krönikor eller annat relevant innehåll
– Kampanjer i bloggens kanaler på sociala medier; Facebook och Instagram
– Andra liknande uppdrag som är relevanta för mig och bloggens innehåll

Övrig information

Jag är även medlem i Influencers of Sweden och stödjer uppropet #jagsmygerinte som verkar för en etisk och professionell bloggbransch där man ska kunna lita på vad man läser och känna sig trygg med att det är tydligt när det rör sig om samarbeten.

Texter och foton som syns på bloggen är mina egna om jag inte angivit något annat. Om jag upptäcker att mitt material används någon annanstans utan mitt godkännande kommer jag att fakturera för detta. Självklart går det bra att kontakta mig om man vill låna recept, bild eller annat och jag kan då godkänna detta under förutsättning att det är tydligt att det kommer från mig.