fbpx

PR och samarbeten

Samarbetsmöjligheter

Jag har drivit denna blogg sedan mars 2012 och professionellt sedan april 2016. Fram till sommaren 2018 var det en renodlad matblogg men sedan hösten 2018 är det en matig livsstilsblogg där jag delar med mig av smått och gott från mitt liv i köket men även med två barn. Min stora passion i livet är mat och jag klurar ständigt på nya recept och vad jag ska hitta på härnäst i köket. Är du intresserad av att jobba med mig i form av ett samarbete eller annonsering på sandracallermo.se? Jag är momsregistrerad och innehar F-skatt och samarbetar gärna med relevanta företag och samarbetet ska självklart följa svensk marknadsföringslag. Mitt mål är att arbeta med seriösa och långsiktiga samarbeten där både jag och företaget gynnas av samarbetet och där vi stärker varandras varumärken.

Jag söker alltid nya samarbetspartners för samtliga kanaler. Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@sandracallermo.se så återkommer jag så snart jag kan! Det går också bra att komma i kontakt med mig via Facebook eller Instagram.

Här är förslag på samarbetsmöjligheter:

– Sponsrade blogginlägg/annonsering
– Framtagning av recept
– Matstyling samt fotografering
– Framtagning av recept
– Ambassadörskap för varumärken
– Bidrar med min matkunskap genom inspiration, krönikor eller annat relevant innehåll
– Kampanjer i bloggens kanaler på sociala medier; Facebook och Instagram
– Andra liknande uppdrag som är relevanta för mig och bloggens innehåll

För dig som önskar mer information och statistik är du välkommen att kontakta mig så skickar jag mitt mediakit.

Kontakt

Mail: info@sandracallermo.se

Instagram: @sandracallermo.se

Facebook: SandraCallermo.se

Referenser

Sedan 2016 har jag haft ett samarbete med Gårdssällskapet. Jag skapar recept som de har på hemsidan och använder för att inspirera sina kunder. Gårdssällskapet säljer och levererar ekologiska köttlådor av hög kvalitet. Recepten är både snabbare vardagsrecept och festliga middagstips till helgen.

Sedan flera år har Gårdssällskapet haft ett mycket bra och givande samarbete. Sandra har genom sin trevliga blogg Sandras Matkrypin komponerat ihop fantastiskt trevliga recept samt fotograferat rätter gjorda på våra bästa råvaror. Detta har fungerat som en service och tjänst till såväl våra köttlådekunder som övriga som önskat inspireras.

Björn, medgrundare av Gårdssällskapet


Matsmart

Våren 2017 hade jag ett samarbete med Matsmart där jag tog fram ett recept som jag lagade på produkter från de. Samarbetet flöt på bra och inlägget finns här.


Periquita

Sommaren 2016 gjorde jag ett samarbete med Periquita och deras alkoholfria rosé där jag tog fram recept på läskande sommardrinkar med rose som bas. Här kan ni hitta rosébålen och lemonaden.


Övrig information

Jag är även medlem i Influencers of Sweden och stödjer uppropet #jagsmygerinte som verkar för en etisk och professionell bloggbransch där man ska kunna lita på vad man läser och känna sig trygg med att det är tydligt när det rör sig om samarbeten.

Texter och foton som syns på bloggen är mina egna om jag inte angivit något annat. Om jag upptäcker att mitt material används någon annanstans utan mitt godkännande kommer jag att fakturera för detta. Självklart går det bra att kontakta mig om man vill låna recept, bild eller annat och jag kan då godkänna detta under förutsättning att det är tydligt att det kommer från mig.

 

wrapcb-footer-b