Godmorgon godmorgon! Nu är det söndag vilket innebär ny vecka i graviditeten samt en liten lista. Varsågoda!

Veckans mage: Här är magen vecka 22. Jag får mycket kommentarer om att den är stor och det kan jag förstås tröttna på ibland men vet ni – jag älskar den! Känner mig kvinnlig, snygg och härlig. Alla dessa finnar som dykt upp senaste veckorna är dock inte lika uppskattade..

Veckans mående: Piggare och därmed gladare. Efter förra veckans fullspäckade schema har den här veckan varit mer lediga kvällar, gos med Noel och träning. Träningen gör mig verkligen piggare just nu, måste fortsätta prioritera den.

Veckans frukost: Ny smoothie bestående av banan, jordgubbar, svarta vinbär och äppeljuice. Kanske inte ser så speciellt ut men oj så gott det enkla kan vara!

Vad har varit bäst i veckan: I fredags skulle flera av  mina tjejkompisar komma över på tjejmys. Tyvärr blev flera sjuka men AC kom i alla fall hem till oss och det blev tacomys och saffranspannakaka. Kvalitetstid deluxe!

Veckans tråkiga: Tyvärr har Noel varit sjuk i veckan och att se han ha ont i kroppen och vara alldeles febrig är inte kul. Men nu är han tack och lov på bättringsvägen!

Veckans tips: Marabous nya smak på mjölkchoklad. Med smak av CoCo (som är en av mina favoriter!). Såååå god!


Veckans podd: Just nu är det en hel del gravid- och förlossningspoddar i mina öron. Den här veckan lyssnar jag på Ebbas gravidpodd som jag inte lyssnade på när den kom ut så nu lyssnar jag ikapp. Mycket trevlig lyssning för den som är gravid, har en nyfödd eller bara är allmänt intresserad!

Vad ser du fram emot nästa vecka: Jag ska gå på föräldraledighet! Jag jobbar min sista dag på onsdag och sen är jag ledig, antingen minst 1,5 år. Sjukt! Och sååå härligt!
Veckans träning: den här veckan måste jag få skryta lite. Jag har tränat såhär senaste veckan: spinning söndag, tisdag gym, onsdag spinning.. utöver detta dagliga lunchpromenader. Heja mig!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.