Jag vill inspirera människor. Peppa och motivera. Hitta lösningar för att få ihop livspusslet med kost och hälsa i fokus. Vad vill man äta och hur ska man lösa det praktiska med handling, matlagning och förberedelser? Hur ska man hitta sätt att röra på sig i vardagen som känns naturligt och inte tråkigt? Inte tvång om träning och hur man ska träna prestationsbaserat. Tvärtom. Jag vill hjälpa människor att förstå vikten av vardagsmotion. Rörelseglädje och de hälsofrämjande effekterna. Det finns inom oss, människan är byggd för att röra på sig och vara aktiv. Och jag vill att fler ska förstå det och hitta glädjen i det.

Att hitta sin grej

Jag vill coacha människor att hitta sin grej, sitt bästa sätt att röra på sig. Förstå hur kosten påverkar energin och hur vi mår. Förstå ansvaret vi har att föra vidare sunda värderingar och rörelseglädje till våra barn. Jag brinner för det här!

Men frågan är hur kan jag jobba med det här? Jag har ingen utbildning inom detta. Men jag har ett driv och genuint intresse för de här frågorna. Jag lever inte alltid som jag lär utan jag testar mig fram och har bättre och sämre perioder.

Långsiktighet

Jag är övertygad om att det enda sättet att det ska hålla långsiktigt är att hitta ett sätt att leva som man genuint gillar. Något som inte känns jobbigt utan istället enkelt och tryggt eftersom man känner att man mår bättre. Detta gäller både kost och motion.

Projektledare inom kost och hälsa?

Jag älskar också att driva projekt. Att vara den som har koll på flödet, vad som ska hända när och när saker måste förberedas. Det älskar jag! För mig kommer det naturligt att tänka tre steg fram, ha en plan B, C och D samt kunna se helheten.

Så en projektledare med fokus på kost och hälsa. Någon som har ett jobb ni vill ge till mig eller kanske förslag på vart jag kan söka? I januari ska jag återgå till heltidsjobb och lämna föräldraledigheten. Så det är dags att göra en plan och jag tror på att prata högt om vad man drömmer om.

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.