fbpx
Idag jobbar jag hemma eftersom jag hade en läkartid imorse. Så då passade jag på att göra sallad till lunch eftersom jag inte tycker att det alltid blir så bra när man förbereder den i matlådan dagen innan. Jag kollade helt enkelt vad vi hade hemma att göra av med och där hittade jag lite färskost, prosciutto och pasta och här är det mättande resultatet.

Prosciuttosallad med marinerad pasta (1 port)

Ingredienser
2 dl kokt pasta
1 msk färskost
1 näve persilja
Röd tabasco
10 cm gurka
Några salladsblad
3 skivor prosciuttoskinka
0,5 röd paprika
75 g fetaost
Gör såhär
Finhacka persiljan. Värm pastan om den är kall och blanda sedan med färskost, vinägrett, persilja och en skvätt tabasco. låt pasta stå och goa till sig medan du gör resten.
Skär gurkan och paprikan i tunna stavar och tärna fetaosten. Strimla skinkan och salladen.
Blanda snabbt ihop pastan med gurka, sallad, paprika och fetaost. Lägg upp på en tallrik och toppa med skinkan.
 
 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b