Och här kommer andra receptet innehållandes chilin som jag delade med mig av igår. Sedan jag köpte vår gjutjärnsgryta så är jag helt såld på långkok med högrev och den här chilin blev så god. Och i denna quesadilla fick chilin ett litet uppsving och det blev väldigt gott!
Quesadilla med högrevschili och fetaost (1 port)
Ingredienser
1-2 dl chili
1 dl riven ost
50 g fetaost
Gör såhär
Lägg ett tortillabröd på en tallrik och bred ut chilin. Lägg på rödlök och skivad fetaost. Toppa med riven ost och avsluta med det andra tortillabrödet. Hetta upp en stekpanna och stek quesadillan i torr stekpanna på medelvärme några minuter tills den fått fin färg och osten smält. Servera med grönsallad och citronaioli och/eller guacamole.
Vi skriver som vi skrev på instagram, dregel dregel! Alltid lika roligt med temamiddagar, speciellt när de bjuder på så här god mat.
Hoppas du får en fin vecka!
Gjutjärnsgryta är en av få saker man "måste" ha i köket, en sån räddare! Och vilka lyxiga quesadillas… Mums!
Ja, det var en riktig höjdare! Detsamma till er 🙂
Ja, verkligen!