fbpx
Som ni kanske har märkt lägger jag inte ut inlägg varje dag här på bloggen längre. Jag har under majoriteten av tiden sedan bloggen startades i mars 2012 sett till att publicera minst 6 inlägg (oftast 7) i veckan men nu känner jag att jag inte tycker det är roligt att känna den pressen så nu lägger jag ut 4-6 inlägg i veckan och då blir det roligare. Jag älskar verkligen vad den här bloggen är idag och jag tycker det är så roligt att hitta på recept och laga mat för att kunna inspirera flera. Så jag hoppas ni fortsätter kika in här på krypinet trots lite färre inlägg. Jag gör det för att kunna få lite mer kvalitet än kvantitet och hitta en balans med bloggandet. Glöm inte att ni även kan följa bloggen på Facebook och Instagram där jag även lägger upp lite annat än inläggen ni hittar här 🙂
 
Igår var det kalas för vår vän TH som fyllde 30 och idag blir det till att jobba lite innan ännu mera fest ikväll. Vilken helg! Såhär på helgen gillar jag att dela med mig av frukostrecept som man kan testa på. Mitt tips att ni förbereder denna chokladchiapudding ikväll för en riktigt god söndagsfrukost med massa omega 3, antioxidanter, kalcium och järn. Detta superfrö har jag i lite allt möjligt just nu, från smoothie, till gröt, müsli och bröd. Min blev lite för lös så bären sjönk ner lite men det har jag rättat till i receptet 🙂 Ha nu en toppenhelg allihopa!

 

Rå chokladchiapudding med kokossocker (1 glas)

Ingredienser
1,5 dl mjölk
2-3 msk chiafrön
1,5 tsk rå kakao
1 tsk kokossocker
En nypa vaniljpulver eller vaniljsocker

Bär
Gör såhär
Blanda mjölk, chiafrön, rå kakao, kokossocker och vaniljpulver och låt stå i kylen över natten (rör gärna om en gång efter 15 minuter). Toppa med bär vid servering.
 

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b