De senaste dagarna har några nya läsare hittat hit och jag vill önska er varmt välkomna. Jag blir så glad när läsarantalet växer och fler kommenterar, det är ju ni läsare som gör det roligt att fortsätta blogga. Därför vill jag även ta tillfället i akt att rekommendera att antingen följa bloggen på Bloglovin’ och/eller gilla på Facebook för att enkelt får uppdateringar om nya inlägg.
Men nu över till dagens recept. Ibland när man kommer hem från jobbet har man verkligen ingen ork att laga middag och då är detta en klar favorit! Detta är inte en klassisk råbiff över huvudtaget men det är så jag åt råbiff för första gången. Det var hemma hos min vän Lotti för många år sedan och det är så gott!
Råbiff á la Karlsson

 Råbiff á la Karlsson (4 port)

Ingredienser
Leksandsknäcke
600-800 g köttfärs
2 gul lök
4 äggulor
Bregott

Gör såhär
Hacka löken fint. Knäck äggulor i en skål och vispa lätt.

Steg 1: Ta en lagom stor bit knäckebröd och bred på smör. Krydda med salt och svartpeppar.

Steg 2: Lägg på köttfärs och sprid ut med hjälp av en gaffel. Krydda med salt och peppar.

   Råbiff á la Karlsson
Steg 3: Ha på finhackad lök och ringla över äggulor. Avsluta med salt och peppar.

Se till att vara noga med att det är nyinköpt köttfärs som har förvarats i kylen tills servering.

    Mentions

  • 💬 Sandra Callermo

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b