Ännu en vecka har passerat och här kommer en ny söndagslista. Från och med veckan som kommer är min plan att bli lite mer aktiv på Instagram så gå gärna in och följ mig där och gilla och kommentera så blir jag ännu mer peppad att dela med mig av mat, recept och inspiration där.

Veckans mående: Jag har mått bra i kroppen men dessa hormoner. Usch! Humöret och svängt upp och ner och vissa dagar har gråten varit nära hela tiden. Så en hel del hormongråt, stress över ingenting och lite instabil. Men annars mår jag fint och nu i helgen har jag mått bra.

Veckans tips:När jag varit gravid har jag inte ätit råbiff och nu v ar det dags att äta det igen. Och när jag tänker på råbiff så finns det två varianter och jag har saknat båda. Den ena är den mer klassiska som man oftast äter på restaurang med senap, ägg, pommes osv. Men sen är det den märkliga varianten som vi äter hemma. Jag har lärt mig detta från en vän som hade detta som familjetradition. Det går till såhär att man brer smör på en knäckemacka, salta och peppra, lägg på nötfärs, salt och peppar, strö över finhackad lök och äggula och avsluta med salt och peppar. Ät och njut!

Veckans frukost: Varför är alltid frukosten hos mamma och Staffan godare än hemma. Antagligen för de har andra pålägg, alltid gott bröd och gärna färska bär. Mums va gott! Så här är en smarrig frukost från helgen <3

Veckans projekt: Skriva packlista för 2 veckor på landet (första resan med två barn) och sedan lyckas packa detta och se till att ha med allt. Det vi har kvar är att få ut allt i bilen imorgon för då bär det av.

Veckans utflykt: I fredags var vi på Bögs gård med syrran med familj. Så mysigt att kolla djuren, testa traktorn, äta lunch och såklart fika.

Veckans träning: Ingen ny träning ännu. Promander (men för få denna vecka) och så dagliga knipövningar och MammaMage. Mila har dock varit flitig med sin nackträning 😉

Veckans mest gillade bild: 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.