Efter gårdagens morgonpromenad var det dags att inviga min nya råsaftscentrifug. Jag fick den i examenspresent och nu ska här juicas. Det är en Philips HR1861 och hittills tycker jag den fungerar bra 🙂
 
Jag fick även Renée Voltaires bok “Juice, Power & Detox” så jag har recept att utgå ifrån så jag lär mig lite vad man kan blanda och hur mycket juice man får ut. Så det första receptet här har jag tagit från hennes bok men lagt till ett till äpple. Den blev supergod och riktigt syrlig! Ingefäran tar juicen till en ny nivå.

 

 

Sweet N Green (6 dl)

Ingredienser
6 selleristjälkar
3 äpplen
2 cm ingefära
2 lime
Gör såhär
Dela ner äpplena och skär bort kärnhusen. Skala limen oh ingefära. Lägg allt i råsaftscentrifugen och häll upp i glas.

Inga svar än

  1. Sara på Vardag.nu

    Råsaftcentrifug är en sån där grej som faktiskt inte får plats i mitt kök… Någon måtta får det ju vara 😉 Men hon gång när jag bor större, kanske! Nypressad juice är ju ändå oslagbart!

    Svara
  2. Kjersti

    Vi har samma modell, och har pressat äppelmust idag. Pressar man mycket så blir det lätt lite mycket skum, men visst är det härligt att kunna dricka nypressad must/saft av grönsaker och bär. Diskpulet får man ta på köpet!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b