Julgodis ska vara enkelt, gott och gå snabbt att göra annars orkar jag inte riktigt. Såhär två dagar innan jul är det mycket som ska hinnas med och då är de här perfekta.  De innehåller egentligen endast två ingredienser – rispuffar och choklad. Här blev det tre eftersom jag ville ha både lite mörk choklad och mjölkchoklad. Ta din favoritchoklad (gärna med apelsin, daim, schweizernöt eller annan) och smält över vattenbad, blanda med rispuffar och dutta upp och ställ kallt. Det kan knappast gå snabbare!

 

Rischoklad med daim

Ingredienser
200 g Marabou daim
100 g mörk choklad
6 dl rispuffar
Gör såhär
Häll rispuffarna i en bunke. Smält chokladen över vattenbad och häll över rispuffarna. Blanda och klicka ut på en bricka med bakplåtspapper och låt stelna i kylen.
 
 
0

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.