Maillista

Nu tänkte jag bjuda på ett till recept på påskgodis, även detta går väldigt fort att göra. Detta är inspirerat av den fantastiska bloggen Söta saker.
Rischoklad

Rischoklad

Ingredienser
200 g valfri choklad (jag använde 100 g ljus choklad och 100 g mörkchoklad)
1 msk rapsolja
3 dl rispuffar

Gör såhär
Bryt chokladen i småbitar. Värm rapsoljan på svag värme i en kastrull och smält ner chokladen under omrörning.  Ta av kastrullen från värmen och blanda ner rispuffarna.  Häll på en tallrik (jag gjorde dubbelsats och hällde i en gratängform) klädd med bakplåtspapper och ställ att stelna i kylskåpet.
Ta ut när chokladen stelnat och bryt eller skär i fyrkantiga bitar.  Förvara svalt i burk med lock.

Rischoklad
0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a