Maillista

Tänkte kika in här och dela med mig av ett smarrigt såsrecept. Vi gör ofta majonäs då det är en enkel sås som passar till mycket och kan smaksättas i oändlighet. När vi till exempel gör hamburgare så är det väldigt gott att ha en hemslagen majonäs på. Den här blir smakrik och med lite hetta som jag helt enkelt kallar rödcurrymajo. Mums! Du kan såklart anpassa mängden rödcurrypasta beroende på hur stark du vill ha den.

Rödcurrymajo

Rödcurrymajo

Ingredienser
2 äggulor
3-4 dl rapsolja
1 tsk dijonsenap
2 tsk vitvinsvinäger
0,5-1 msk rödcurrypasta
Pressad citron

Gör såhär
Lägg dijonsenap, vinäger och äggulor i en skål och vispa ihop med elvisp. Häll sedan droppvis ner oljan. Vispa hela tiden och häll inte i oljan för snabbt. I slutet kan du tillsätta currypastan (anpassa mängd efter hur starkt du vill ha det). Smaka av med pressad citron, salt, svartpeppar och cayennepeppar.

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

https://sandracallermo.se/wp-json/webmention/1.0/endpointTo respond on your own website, enter the URL of your response which should contain a link to this post's permalink URL. Your response will then appear (possibly after moderation) on this page. Want to update or remove your response? Update or delete your post and re-enter your post's URL again. (Learn More)URL/Permalink of your articlePing me!https://sandracallermo.se/rodcurrymajo/"/>
wrapcb-footer-a