Hej alla glada läsare!
Nu lämnar vi snart landet för en 10-dagars semester i Rom som ska bli alldeles fantastiskt! Jag vet inte hur det kommer fungera med Internet i Rom så jag har förberett några inlägg när jag är borta men det blir lite lugnare än vanligt. Hoppas ni förlåter mig för detta så återkommer jag ordentligt den 8 januari.
 
Sköt om er!
 
På vår förra resa i Italien när vi förlovade oss. Fantastiskt!
 
0

No Responses

 1. Anonym

  Vilken härlig blogg :).
  Önskar er en riktigt härlig resa !

  Hälsningar tant Laila (Sörfjärdegranne)

  Reply
 2. Kicki

  Så söta 🙂 Hoppas ni har det underbart även denna gång 🙂 Kommer sakna dej på bloggen, men du är verkligen värd lite ledigt. Du har en underbar blogg som man alltid blir glad av :)Kramar till dej

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.