fbpx
Idag är det fredag och det känns som att veckan flög iväg. Det är roligt att vara tillbaka på jobbet och jag har dessutom fått väldigt trevliga besked från mina båda arbetsgivare så i höst blir det distansplugg där jag ska läsa projektledning och CSR, sen kommer jag jobba deltid som eventmanager på Kilroy och fortsätta jobba på Handelsbanken där mina arbetsuppgifter ska utöka och jag ska ta SwedSec-licensiering. Känns som en bra höst!
 
Så för att fira lite extra till fredagsmiddagen tänkte jag lyxa till det med en fördrink inklusive snittar. De här snittarna är en klar favorit, jag får inte nog! 
 
Ha nu en skön helg och njut av det förhoppningsvis fina vädret, det ska i alla fall jag göra 🙂

 

Romsnittar med créme faiche och rödlök (16 snittar)

Ingredienser
Några skivor grovt bröd
0,5 burk rom
1,5 dl créme fraiche
0,25 rödlök
Gör såhärSkär brödet i lagom stora fyrkanter. Skala och finhacka löken. Ha på en klick créme fraiche, rom och avsluta med lite rödlök. Krydda med salt och svartpeppar.
 

Inga svar än

  1. Millas Hälsoblogg

    Undrar jag om jag ska fira att min semester börjar i morgon. Jag har en halv burk rom kvar sedan midsommar så det passar ju bra att göra lite snittar:)
    Vad kul att hösten ser bra ut:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b