Nu har omröstningen i Cono Sur-tävlingen börjat. Den 15 september väljs semifinalisterna ut så passa på att röst i god tid innan det. Jag har själv spanat in recepten och det finns väldigt många snygga, inspirerande och säkerligen väldigt goda recept som är med och tävlar. 
 
Tävlingen går som sagt ut på att skapa ett recept på en huvudrätt som passar till ett av Cono Surs ekologiska viner och jag valde det röda, liksom förra året när jag var med, Förra året kom jag till semifinalen efter omröstningen så det håller jag tummarna för i år igen. Men då behöver jag din hjälp. Så gå helt enkelt in här och lägg din röst på ditt favoritrecept som du tror passar bra till det valda vinet. 
 
Hoppas du gillar mitt bidrag, om du vill läsa blogginlägget när jag publicerade det finns det här.
 
 

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b