Just nu sitter vi på flyget på väg hem från USA. Eftersom vi landar här hemma i eftermiddag så har jag förinställt detta inlägg. Idag firar även jag och mannen 12 år tillsammans så förhoppningsvis tar vi oss ett glas skumpa på flyget och kanske pussas lite extra. 12 år är lång tid och livet med David känns självklart och alldeles fantastiskt. Och ännu bättre blev det 24 juli när Noel kom till oss och hittills är småbarnslivet nästan bara härligt. Vi får till och med sova på nätterna så ska inte klaga 😉

Men nu är det dags för dagens recept som självklart är vegetariskt och det består av en ruccolapasta med parmesan, lime och lite bönor. Smaklig måltid!

Ruccolapasta med parmesan

Ruccolapasta med parmesanRuccolapasta med parmesan (4 port)

Ingredienser
4 port pasta
200 g ruccola
2 lime
50 g parmesan
1 burk blandade bönor
3 tomater
1 dl creme fraiche

Gör såhär
Koka pastan enligt anvisning. Hacka tomaterna. Lägg ruccola samt skal och saft från lime i en bunke/skål och tillsätt 1 dl pastavatten och créme fraiche och mixa slätt. Ha i riven parmesan och krydda med salt, svartpeppar och cayennepeppar och mixa. Häll av den koktas pastan (spara lite mer pastavatten) och blanda sedan med ruccolakrämen och ha i tomat och bönor. Servera direkt.

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.