fbpx
Precis NU börjar min semester! Detta inlägg har jag tidsinställt och nu är jag på väg hem från jobbet och ska fira in semestern med min underbara man. Nu är det inget jobb fram till 19 augusti då jag ska jobba på Kilroy en vecka för att komma in i den nya tjänsten där. Fram tills dess gäller sol, bad, en tripp till Nice, syrrans bröllop och en hel del slappande! Jag lovar inte blogginlägg dagligen som jag brukar, men jag lovar att jag inte ska glömma bort er. Semester innebär ju också att det finns lite mer tid över i köket 😉
 
Skumpan är på kylningen så vad passar väl bättre än att bjuda på en härlig bild från tidigare i somras. Skål!
 

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b