fbpx

Igår firade vi jul hemma hos pappa. Det var så mysigt och gott! Det blev pepparkakor med ädelost, glögg, gottigt julbord, julklappar, barnen lekte och så avslutade vi med en ostbricka. En väldigt mysig dag och kväll <3

Och nu har jag placerat mig i soffan med en stor kopp te, Jul med Ernst på tvn och datorn i knät för att bloggjobba. David är med barnen där uppe. Egentid!

Veckans mående

Jag har mått bra den här veckan. Men trött! Och det är inte det att barnen sovit väldigt dåligt. Vi har varit dåliga på att gå och lägga oss i tid utan har kollat serier, städat och så. Sen har barnen vaknat till när vi ska lägga oss och så. Så har blivit många 5-timmarsnätter med amningspauser.

Veckans frukost

Jag måste ju bara pusha lite extra för bananpannkakorna med saffran. Så gott! Och så är det ju nyttigt också!

Bananpannkakor med saffran

Veckans stress

Jag har inte känt mig speciellt stressad den här veckan. Försöker dra ner kraven på mig själv och tycker jag har lyckats rätt bra den här veckan!

Veckans pepp

I onsdags var jag och barnen på julavslutning på öppnis. Det var lek, sång och dans kring granen och sen grötlunch. Så mysigt!

Veckans klimatsmarta tips

Jag läste det här inlägget hos Husligheter och tyckte det var intressant att tänka ett steg till i sitt sparande. Hur sparar man klimatsmart och hur hållbar är egentligen din bank?

Veckans träning

Jag har en träningssvacka just nu. Jag har behövt tid hemma och prioriterat min träningstid till promenader istället. Ibland blir det så och jag har valt att inte stressa upp mig över det.

Veckans mest gillade bild

Kikärtstryfflar med mörk choklad

Kikärtstryfflar med jordnötssmör och choklad

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b