fbpx

Jag har en härlig söndag framför mig. Snart frukost hemma hos mamma och sen blir det poolkalas hos några vänner och ikväll middag för svägerskan som fyller år. Vilken pangdag, hoppas barnen vill samarbeta med mig så kommer det bli toppen! Nu söndagslistan.

Veckans mående: Ingenting att klaga på. Inledde veckan med ett besök hos sjukgymnasten så nu har jag lite mer koll på varför jag har ont i knä och höfter. Så med lite övningar, snart nya skor+inlägg och lära in lite nya rörelsemönster ska det nog gå fint 😉

Veckans frukost: Jag har kört igång med viktväktarna för att få ordning på kost och träning och känns mig pigg och stark igen. Så frukostar blir mycket fokus på nollpointsmat vilket i mitt fall blir lättfil med bär eller banan och ägg. Gott ju! Här lyxade jag till det med knäckemacka med skinka och ägg. Det var ju ändå lördag!

Veckans projekt: Bli lämnad hemma med två barn när mannen är på bröllop i Kalmar. Men eftersom jag är sällskapssjuk flyttade jag hem till mamma och har haft myyyyshelg!

Veckans stress: Alla todoer jag kommer på hela tiden. Vill organisera foton, skriva bloggplan, fixa i huset och sånt. Känner att jag kanske borde fåt mer gjort på semestern men jag behövde nog faktiskt bara vara ledig också. Dags att styra upp hösten!

Veckans pepp: All energi jag får av barnen. Självklart är det inte alltid en dans på rosor utan tålamodsprövande och inte alls så peppigt. Men det är ju så mycket kärlek, lek och mys så hjärtat svämmar över. Som jag älskar de här små.

Veckans träning: Jag har börjat träna lite mer den här veckan. Två besök på Curves och min plan är att återgå till Friskis nästa vecka. Det känns bra men jag ska fokusera på lugn träning och bygga upp kroppen. Mycket core väntar! Utöver det har vi börjat med en ny tradition nämligen kvällspromenad. Det är perfekt då jag och David hinner prata, Noel somnar i vagnen och vi får motion. win-win-win! Hoppas vi får till detta och prioriterar det mer under hösten. Underbart!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b