fbpx

Just nu befinner jag mig på Värmdö med två av mina närmsta vänner och bara har det mysigt. Vi åkte hit igår och har bara haft underbar kvalitetstid och jag tankar energi efter en förkyld vecka. Här kommer söndagslistan!

Veckans mage: Vecka 30! Det känns stort! På flera sätt 😉 Skämt åsido nu börjar det verkligen bli nedräkning nu när man kommit in på veckonumrena som börjar på 3.

Veckans mående: Det här har inte varit en bra vecka. Veckan inleddes med att Noel hade feber och efter det har hela familjen varit sjuka. Jag har varit rejält förkyld och David likaså. Och när jag mådde som sämst så hade Noel kryat på sig så det var en utmaning att inte ha någon energi men samtidigt underhålla en 1,5-åring. Men det gick ju det med!

Veckans glädjande nyhet: Noel accepterar nu David på nätterna och det är så skönt. Nu kan vi återigen hjälpas åt att natta om och det är mycket värt!

Veckans frukost: När jag är sjuk så vill jag alltid äta mycket frukt och så inbillar jag mig att det gör mig frisk (i kombination med mycket vila). Så den här veckan har det blivit en hel del smarriga fruktsallader med vaniljkvarg till frukost. Gottigott!

Vad ser du fram emot nästa vecka: På onsdag åker vi till landet och är där över hela påskhelgen. Det ska bli så härligt! Bara njuta av vädret, lugnet och familjemys. Och massa god mat!

Veckans projekt: Den här veckan har vi kapat ner vår syrenhäck och det var ett litet projekt. Svärmor kom hit och så hjälptes vi åt. Vi konstaterade nämligen på en gång när vi flyttade i höstas att häcken hade inte underhållits så den var fin med grön och blommor 3 meter upp med i den nivån man ser var det mest tråkiga tjocka stammar. Så nu hoppas vi att den tar sig och bli tät och snygg!

Veckans träning: Ingen träning den här veckan på grund av sjukdom. En del promenader men det är allt. Nästa vecka har jag bokat spinning på tisdag och jag hoppas på att hinna med minst ett träningspass till innan vi åker till landet. Och där blir det promenader och egen träning inomhus. Perfekt!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b