fbpx

Jag älskar att börja dagen med smoothie. Till vardags gör jag alltid grön smoothie med banan, ingefära, citron, ärtor, spenat, mandelmjölk och vatten. Min gröna smoothie finns här. Men på helgen tycker jag om att variera och testa lite andra varianter så hr ska ni få en smoothie med hallon, mango och broccoli. Jag gillar att få i minst en grönsak i smoothien och sen vill jag gärna ha den syrlig. Hallonen bidrar till syrlighet och mangon är mer söt och så balanserar jag upp det med pressad lime. Jag tror även det kunde varit gott med t ex kardemumma i. Här hade jag i cashewnötter så den blir len och nötig och du kan även boosta med frön om du vill. En enkel och god smoothie!

Vill du ha mer inspiration på smoothies med hallon? Scrolla längst ner i inlägget så finns en bunt recept!

Smoothie med hallon, mango och broccoli

Smoothie med hallon, mango och broccoli

Smoothie med hallon, mango och broccoli (2 stora glas)

Ingredienser
200 g mango
200 g frysta hallon
100 g broccoli
0,5 dl cashewnötter
4 dl vatten
Pressad lime

Gör såhär
Lägg mango, hallon, broccoli, cashewnötter, vatten och pressad lime i en blender. Mixa slätt och servera direkt.

Smoothie med hallon, mango och broccoli


Fler smoothies med hallon:

3 svar

    Mentions

  • 💬 Morotssmoothie med ananas och ingefära • SandraCallermo.se
  • 💬 Smoothie med avokado och jordgubbar • SandraCallermo.se

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b