Maillista

Igår hade jag planer på att göra en smoothie med avokado och mango så jag öppnade glatt den (vad jag trodde) perfekta avokadon som tyvärr hade fått vänta några dagar för länge så den var inte ätbar. Suck.. Så jag fick tänka om och då slog det mig att jag köpta fryst blomkål häromdagen och att jag aldrig haft blomkål i smoothie. Så det fick istället bli en smoothie med mango och blomkål. Dessutom hade jag passionsfrukt hemma så det fick också gå ner. Passionsfrukten går såklart att utesluta men jag vill passa på att tipsa om frysta passionsfruktskuber som Garant har. Perfekt att ha hemma!

Smoothie med mango och blomkål

Eftersom mango och banan är sött så ville jag ha några syrligt och fräscht och då la jag till passionsfrukt och pressad lime. Smoothien blev väldigt god! Du kan välja vilken mjölk du vill, jag valde mandelmjölk som jag oftast har i smoothie. Så denna är även vegansk!

Och bli inte skrämd av blomkålen. Det smakar inte blomkål utan jag gillar att inte bara ha frukt och bär utan även tillsätta grönsaker och kål som ger bättre näring och inte lika mycket fruktsocker. Så varje smoothie här hemma ska ha minst en grönsak, gärna fler 😉

Smoothie med mango och blomkål

Smoothie med mango och blomkål (2-3 glas)

Ingredienser
1 banan
250 g mango (fryst)
125 g blomkål (fryst)
1 passionsfrukt
2 msk pressad lime
2 dl mandelmjölk
2 dl vatten

Gör såhär
Lägg banan, mango, blomkål, passionsfrukt, lime, mandelmjölk och vatten i en blender och mixa slätt.


Fler smoothies med mango:

Syrlig smoothie med ingefära

Mangosmoothie med björnbär och jordnötssmör

Mangosmoothie med vinbär och psylliumfrö

Mangosmoothie

1

2 svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

https://sandracallermo.se/wp-json/webmention/1.0/endpointTo respond on your own website, enter the URL of your response which should contain a link to this post's permalink URL. Your response will then appear (possibly after moderation) on this page. Want to update or remove your response? Update or delete your post and re-enter your post's URL again. (Learn More)URL/Permalink of your articlePing me!https://sandracallermo.se/smoothie-med-mango-och-blomkal/"/>
wrapcb-footer-a