Idag är en dag med blandade känslor. Det är sista dagen jag jobbar på banken för att ha en veckas semester och sedan börja på mitt nya jobb. Det känns såklart väldigt roligt men jag har trivts så bra på banken och gillar verkligen mina kollegor så det känns tråkigt att lämna de. Jag hoppas dock jag har möjlighet att vara med på en AW eller två så jag hinner träffa alla igen som nu är på semester när jag slutar 😉
 
Hursom så känns det skönt att ha i alla fall en veckas semester innan nya äventyret startar. Fylla på batterierna och slappa på landet en vecka kommer bli alldeles perfekt uppladdning. Mycket träning, trevligt sällskap, solning och mys!
 
Och på tal om sol och mys är det dags för fredagsdrinken! Denna gång en variant på en mumsig fun light jag hittade i butik. Köper nästan aldrig saft och absolut inte light men den här lät så god så jag ville smaka. Och visst blev det en mycket lyckad drink! Tyvärr hade vi inga smultron men lite smultronblad fick bli dekoration.

 

Smultrondrink (1 glas)

Ingredienser
4 cl smultronvodka
4 cl fun light wild strawberry & watermelon
Sprite
Kolsyrat vatten
Lime
Gör såhär
Lägg is i ett glas och häll på vodka, fun light och pressad lime. Fyll upp med sprite och kolsyrat vatten.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b