Maillista

1 dag kvar! Imorgon är det julafton 🙂 Åh, vad mysigt det ska bli! Ikväll blir det julstök hemma hos svärföräldrarna med julgransklädning, pyntning, fix med julmat och massa annat innan det blir läggdags för att sedan vakna till ett julfint hem imorgon. Då firar vi med mannens familj och på juldagen blir det firande med min familj. Vi brukar kalla det för julfestivalen!

Och för dig som skulle vilja ha lite mer julgodis på faten imorgon kan jag rekommendera ett riktigt snabbt godis. Det är två varianter av popcorn godis, den ena med snickers och den andra med choklad och kokos. Enkelt, snabbt och väldigt gott!

Vill även passa på att önska er alla en riktigt god jul så hörs vi i mellandagarna!

DSC_0199 snickerspopcorn chokladpopcorn  DSC_0191

Chokladpopcorn med kokos (ca 45 st)

Ingredienser
50 g smör
100 g mjölkchoklad
100 g mörk choklad
0,5 påse micropopcorn

Gör såhär
Smält smöret och ha i hacka choklad och låt det smälta. Ta av kastrullen från värmen och rör i kokos och blanda sedan ner popcorn och rör tills de är chokladtäckta. Klicka ut popcornen på plåt, 2-3 popcorn per boll.

 

Snickerspopcorn (ca 40 st)

Ingredienser
50 g smör
4 snickers
0,5 påse micropopcorn

Gör såhär
Smält ihop smör och snickers på svag värme i en kastrull. Tag av kastrullen ifrån värmen och rör ner popcorn så att det blandas ordentligt. Klicka ut popcornen på plåt, några popcorn per boll.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a