Nu sitter jag i bilen på väg till landet. Våra dagar i Örnsköldsvik är över och oj va härligt vi har haft det. Vi har njutit av härliga vyer, små utflykter, massor av god mat, kalla och varma bad samt bus och lek i solen. Vi är lyckligt lottade som har så fina vänner <3

Så nu styr vi bilen mot Sörfjärden och svärföräldrarnas fina hus. Det ska bli så skönt att landa där och njuta.

Sommarlistan

Nu tänkte jag ge er årets sommarlista. Jag hittade denna hos Clara och nu har ju i och för sig sommaren hållit på en stund men det funkar ändå. Sommaren är en fantastisk årstid och jag skulle vilja stanna tiden lite för att hinna njuta ännu mer. Så nu gäller det att ta vara på tiden så gott man kan. Göra det man har lust med och släppa kraven.

Trevlig läsning!

Mina planer för sommaren:

Hittills har sommaren bjudit på en vecka i Frankrike och skön ledig tid på hemmaplan. Sen har vi ju ni precis varit i Ö-vik. David har varit ledig i två veckor nu och har fyra veckor kvar. Lyx lyx lyx!
Resten av sommaren bjuder på bland annat tre bröllop, familjetid på landet och sp en del tid hemma för spontana påhitt.

Bästa sommarstället:

Det för bli på landet med svärföräldrarna. De har byggt ett nytt hus strax i Sörfjärden (söder om Sundsvall) och där komemr vi vara i 1,5 vecka och göra precis det vi känner för.

Favoritsommarblomman:

Ingen speciell blomma. Men man älskar ju en bukett med massa olika blommor man plockat själv. I diket, på vägen och runt huset. Lyxigt och sommar i en vas!

Här badar jag helst:

I poolen hos mamma och Staffan. Där är det alltid skön temperatur och barnen älskar att bada länge. Det är något speciellt och vi njuter att ha denna oas så nära <3

Hur länge ska du vara ledig?

Jag är föräldraledig året ut men David är ledig i 6 veckor så det blir då det är semester.

Vad ser du mest fram emot?

Jag ser fram emot tre bröllop. Ett i Uppsala, ett i Kristinehamn och slutligen på Gotland. Bröllop är alltid kul!

Favoritsommardoft:

Nyplockade blommor, havet och grillad mat.

Hur kommer du att göra dig illa?

Jag brukar inte göramig illa. Blir väl några sönder kliade myggbett och så kommer jag nog ha ont i höften eftersom jag springer lite för mycket för höftens bästa. Tröttsamt..

Vad oroar du dig för?

Inget speciellt. Känner mig harmonisk och taggad på semester, utan oro i kroppen. Ibland kan jag vara orolig att vi bokat in för mycket så vi inte hinner njuta av lugnet på sommaren. Men i år tycker jag veckorna ser balanserade ut och vi har en härlig mix av ledig tid och roliga resor.

Den ultimata sommardagen:

Barnen och mannen tar sovmorgon medan jag kan ta en löprunda som avslutas med styrketräning och stretch. Sen blir det en lång och stor frukost. Därefter träffar vi några och badar. Har med oss mat och fika och har en lugn dag. På eftermiddagen blir det en drink och snacks under tiden vi lagar mat tillsammans. Vi grillar och har det bra. Kvällen bjuder sedan på härligt prat, kanske något spel och bara njuta av lugnet.

Hur kommer du minnas din semester i september?

Sköna veckor med mycket familjetid. En härlig kombination av hemmamys, landethäng och roliga tillställningar.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b