Vad kan vara en bättre start på söndagen än en rejäl brunch? Jag kan då inte komma på något. Så när man vaknar på en söndag och inte har något speciellt planerat än på några timmar då ställer jag mig gärna i köket en stund och förbered en brunch med en rad olika rätter, både varma och kalla. Denna gång serverades följande:
 
Stekt bacon
Äggröra smaksatt med tryffelolja
Äppelbitar med kanel
Te
Ostar
Frukosttrifle med varvade hallon, blåbär, pepparkaksmüsli och vaniljyoghurt
Salami
Äppeljuice
Tomatmarmelad (recept kommer i veckan)
 
 
0

4 Responses

  1. Sara på Vardag.nu

    Särskilt söndagsmorgonen är speciell, tycker jag. Då gör jag gärna en brunch när man vaknat framåt middagstid 😉 Idag åt vi quesadillas till brunch, såååå gott!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.