fbpx

I min nya bloggplan ingår det att varje söndag dela med mig av söndagslistan där ni får veta lite mer om hur min vecka varit med hjälp av lite olika punkter. Jag har vissa rubriker som alltid kommer var med och ibland kan jag anpassa beroende på vad som hänt. Jag hoppas det här ska hjälpa er lära känna mig lite bättre och det är en del i att denna blogg ska blandas upp med lite annat än bara mat för att förhoppningsvis bli ännu bättre. Om ni har idéer på rubriker ni vill att jag ska ha med så får ni gärna lämna en kommentar 🙂

Veckan som gått: En skön vecka där jag verkligen börjat komma igång med mina nya rutiner som föräldraledig och jag älskar det. Den här veckan blev det en hel del tid på öppna förskolan med syrran och hennes barn. Så mysigt!

Veckans bästa frukost: Denna lingonsmoothie med ingefära. Perfekt i förkylningstider!

Veckans serie: Har börjat kolla på Svartsjön som är en spännande serie som går på TV nu. Men lite jobbigt att det inte finns så många avsnitt ännu så man måste vänta varje vecka..

Veckans bästa: Nya peppen på bloggen! Från och med nu ska jag se på bloggen som ett jobb och jag har strukturerat upp min bloggvecka så jag vet när jag ska publicera vilka typer av inlägg, när jag strukturerar upp veckan som kommer och så vidare. Så väldigt taggad på att satsa på bloggen nu!

Veckans sämsta: Att både jag, David och Noel varit förkylda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veckans träning: Pga förkylning har det blivit promenader den här veckan. Har satt upp mål för mig själv att gå 10 000 steg om dagen för att hålla igång vardagsmotionen.

Veckans inspiration: Måndagens event när jag var på lanseringsfest för Influencers of Sweden. Härligt mingel med massor av inspirerande människor och sjukt mycket pepp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veckans länk: Jag vill skicka extra kärlek till Linda som startade Better Bloggers som nu blivit branschorganisationen Influencers of Sweden. Hon är så otroligt häftig, driven och inspirerande! You go girl!

Veckans utmaning: Se till att gå 10 000 steg om dagen fast det är mysigare att ligga kvar och bäbisgosa under en filt när det är snöstorm ute.

4 svar

 1. Jeanette

  Jättebra lista. Själv så har jag precis bytt domän och ändrat min nisch lite för att låta bakningen och recept få mer plats i bloggen from nu. Men min tagline är Passion for baking with a dash of personality *hihi* Så lite personlighet behöver man få med så det inte blir enbart recept 🙂

  Men det jag behöver är att sitta ner och planera min struktur, så jag själv har en plan
  för bloggen och sen att läsarna vet när dem kan förvänta sig nya recept.

  Svara
  • Sandra Callermo

   Va roligt att du har en liten nystart! Kul att strukturera upp och planera hur bloggen ska vara. Lycka till! 🙂

   Svara
  • Sandra Callermo

   Alltid kul att ses! Förkylningarna börjar ge med sig så det känns bra. Dags för nästa event – Sthlm food and wine!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b