fbpx

Efter en lång sovmorgon och lite småfixande här hemma är jag  nu redo för söndagslistan. Om ett tag ska vi på födelsedagsfika och ikväll blir det till att vara hemma och få undan lite todoer innan nya veckan drar igång. Här kommer listan!

Veckan som gått: En bra vecka som rullat på ganska som vanligt. Helgen har dock varit lite speciell. Den började med Idol-mys hos mamma och bonuspappa i fredags och igår var vi på fest och hade barnvakt för första gången (förutom en timme när mamma hade honom när jag var hos frisören). Noel var hos sin farmor och farfar och vi var på en fest med tema ”ugly christmas sweater”. Fest var väldigt rolig och barnvaktandet gick mycket bra!

Veckans bästa frukost: Både lördag och söndag har jag ätit bananpannkakor med keso och bär. Mycket gott! Om ni vill ha tips på bananpannkakor så finns det här: en variant med vaniljkeso och svarta vinbär, med jordnötssmör och med äppelcurd.

 

Veckans film/serie: Ingen film den här veckan men vi har börjat kolla på en ny serie som verkar bra! Designated survivor finns på Netflix!

Veckans bästa: Gårdagens fest där vi fick träffa massa härliga människor jag inte träffat sen vi pluggade i Uppsala.

Veckans träning: Igår kom jag iväg till gymmet och oj va skönt det var! Nu ska jag fortsätta med mina dagliga powerwalks samt komplettera med 1-2 gånger på gymmet. Heja mig!

Veckans utmaning: Att lära Noel äta gröt. Han verkar inte få tillräckligt med mat på kvällarna så vi fick rådet att börja introducera en portion gröt på kvällen. Lättare sagt än gjort men vi kämpar på!

 

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b