Maillista

Förra veckan började jag med söndagslistan här på bloggen och det är något jag tänker fortsätta med. Det är ett bra sätt att få en tillbakablick på veckan innan det är dags att peppa inför kommande veckan. Så här kommer söndagslistan för vecka 45!

Veckan som gått: Har varit ganska hektisk med fullt i kalendern. Två dagar på matmässan och utöver det öppna förskolan, många långpromenader, städning, planering av dop och strax påbörjar vi farsdagfirandet.

pb100185

Veckans bästa frukost: Det blir dagens frukost som vi snart ska äta. Jag har fixat farsdagfrukost med äggröra med tabasco, korv, tomat, hembakt bröd, juice, smoothie och frukt. Och det avslutar vi med princesstårta! Mums!

Veckans bästa: Matbloggsminglet efter mässan i torsdags. Vi var ett gäng matbloggare som träffades på Nya Carnegiebryggeriet i Hammarby sjöstad och åt tapas och drack öl. Hade en väldigt trevlig kväll och träffade mycket härligt folk. Lärde bland annat känna Petra som driver en vegansk matblogg och hon är ett riktigt energiknippe som inspirerar!

pb100211

pb100204 pb100197
Veckans sämsta: Snöovädret som aldrig ville ta slut. Blev insnöad hos syrran men det blev en väldigt trevlig dag och kväll och till sist lyckades jag komma hem trots all snö som lamslog samhället.

Veckans träning: Endast långpromenader och knipövningar! Eller jag var i och för sig på Zumba i måndags men vet inte om det var så smart.. Förkylningen vill inte riktigt ge sig och de senaste dagarna har det känts lite sämre igen. Tröttsamt!

Veckans inspiration: Danielle från Heavenly cupcake pratade om SEO på fredagens matbloggsträff och det var så inspirerande. Nu ska jag bli ännu bättre på SEO och på så sätt förhoppningsvis öka min trafik och på så vis kunna arbeta ännu mer med bloggen.

Veckans länk: Mina fina vänner på Glimten i grytan har nylanserat sin nya sida med ny design och logga och det är så snyggt! Vilket lyft! Karin och Ulrik är två riktiga matälskare som gärna nördar ner sig lite i ämnet och de inspirerar i köket. De bjuder på recept och anordnar matevent.

Veckans utmaning: Två dagar på matmässa med 3,5 månaders bäbis. Det gick alla tiders! Jag var inte speciellt nervös innan men ändå en utmaning att ta sig iväg med tåget, ha med sig allt som behövs, se till att hålla Noel glad hela dagen utan att störa de andra på minglet och träffen och så vidare. Men det är en riktig eventbäbis jag har så han stortrivdes!

Något jag lärt mig: Jag måste börja ta ner kraven på vad jag ska hinna på helgen. Jag kan inte hinna lika mycket nu som innan jag hade en fantastisk son att ta hand om. Den långa ToDo-listan gör mig stressad och det slutar med att jag känner mig otillräcklig. Skärpning!

5 svar

  1. Jeanette

    Kul läsning. Vilken bra start på Fars dag ni får 🙂 Min man fick frukost på sängen idag och senare idag går familjen på bio.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a