fbpx

Här sitter jag och knåpar ihop en söndagslista med en förkylning som inte vill ge sig. Men tur att jag har en lugn dag framför mig så bestämmer vi att jag vaknar frisk imorgon 😀 Här kommer i alla fall en sammanfattning av veckan.

Veckan som gått: Vi började veckan med att gå på en visning av ett radhus men på grund av olika anledningar gav vi oss inte in i någon budgivning. Vi är lite sugna på radhus men har inte bråttom från vår nuvarande lägenhet som är stor och trevlig. Veckan fortsatte med babymassage promenader, födelsedagsmiddag hos Davids kusin och lite fler möten gällande eventuella nya samarbeten för Sandras Matkrypin (spännande!). Veckan har avslutats med personalfest på jobbet (första egna helkvällen borta från Noel gick galant) och igår var det dopförberedelser som gällde och sen blev det mellomys. En riktigt bra vecka!

Veckans bästa frukost: Det har ätits smoothiebowl till frukost och en sån delade jag med mig av i tisdags. Förutom att det är gott är det ju även väldigt snyggt, eller hur? Sen åt jag ävet ett väldigt gott mellanmål i form av en enkel fruktsallad med vaniljkvarg och cashewnötter. Det behöver inte vara svårare än så.

Veckans podcast: Varje fredag kommer träningspodden ut med Jessica Almenäs och Lovisa Sandström och det är en peppig podcast som jag lyssnar på under powerwalken. Nu är ju dessutom Jessica gravid och jag gillar alltid gravidsnack så det blir en perfekt kombo.

Veckans bästa: Den här veckan har jag varit lite extra nöjd med mig själv och hur jag lyckas fortsätta äta rätt och hålla igång och på så vis även fortsätta tappa kilon. Jag jobbar på och det ger resultat! Då blir man peppad och jag börjar trivas mer med kroppen och känna att jag orkar mer. Woop woop!

Veckans sämsta: Den här förkylningen som håller mig tillbaka i träningen.. Hmm. Men som sagt, man får hitta alternativ som funkar även med lite snorig näsa. Promenader är aldrig fel. Tyvärr har även Noel varit förkyld men han verkade relativt oberörd och lika söt och glad som vanligt. Kolla bara in de här bilderna jag tog häromdagen. Charmtroll!

 

Veckans träning: Tyvärr har jag varit förkyld den här veckan så har fått ta det lite lugnare med träningen. Var dock på ett Friskis-pass i måndags men tyvärr var det energilöst och lite tråkigt så det blir till att testa ett nytt pass nu i veckan. 15 med Paolo rullar på och promenaderna har jag fått till om än inte lika många och långa som vanligt.

Något jag lärt mig: Hur enkelt det är att göra egen bebisgröt (recept kommer!). Jag tycker det är roligt att läsa på om hur man ska tänka när man lagar egen bebismat och hur man kan berika den för att få in alla näringsämnen. Spännande och roligt att det dessutom uppskattas av Noel!

2 svar

 1. Lisa

  Vilken underbar blogg! Såg den via Power Babes! Kul att få lite inspiration på recept!

  Hoppas du och din familj får en underbar dag!

  Svara
  • Sandra Callermo

   Åh, va kul att du hittade hit! 🙂 Välkommen in och hoppas du kommer tillbaka

   Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b