fbpx

Jaha, då var det söndag igen. Men inte vilken söndag som helst – det är ju första advent! Och det känns lite speciellt för det var första adventshelgen förra året som vi fick reda på att vi väntade Noel. Det är en dag som aldrig kommer glömma! Lyckan när stickan visade positivt är obeskrivlig. Underbart!

Så här kommer ännu en söndagslista. Hoppas ni gillar det!

Veckan som gått: Det har varit en bra vecka med våra nya vardagsaktiviteter såsom öppna förskolan, promenader och mycket mys och vi har även hunnit med att julpynta hela lägenheten, haft middagsbjudning. Tyvärr har jag även hunnit med att vara sjuk.

Veckans bästa frukost: Den här äggröran med grön curry och fetaost var en riktig hit!

Veckans film: Äntligen har jag sett Cowspiracy. Finns på Netflix! Helt klart sevärd och får en att tänka efter lite extra. Men nej, jag kommer inte bli vegetarian men jag inser att jag bör dra ner ännu mer på köttätandet till förmån för andra vegetariska proteinkällor.

Veckans bästa: Hur lägenheten blivit så fint julpyntad och det lyser upp i vintermörkret. Jag älskar att pynta tidigt så man får njuta av julmyset hela december.

pb220156 pb220169

Veckans sämsta: Att jag var sjuk i fredags och var sängliggandes hela dagen. Tur i oturen att Noel är så otroligt snäll och nöjde sig med en tråkig mamma och sängmys hela dagen.

Veckans träning: Jag har genomfört min första löprunda efter graviditet och förlossning. Har nog inte sprungit på ungefär ett år! Det gick väldigt långsamt men jag klarade 5 km utan att vila eller gå så jag var så nöjd!

img_20161120_130003

Veckans inspiration: Efter att ha fått en del feedback från er läsare har jag fått reda på att ni vill gärna se mer vardagsrecept i bloggen. Så nu ska jag tänka på att lägga ut mer sånt i bloggen men jag har dessutom ordnat en ny kategori till er. Nämligen kategorin ”Snabba middagsrecept” där ni hittar vardagsrätter som inte tar alltför mycket tid att göra och funkar utmärkt till vardagarna när man inte har möjlighet att tillbringa så lång tid i köket. Hoppas ni gillar det!

pb140215 dsc_0105

Veckans länk: Som ni vet har jag ett samarbete med Gårdssällskapet och jag vill rekommendera deras jullådor (för er som bor i Stockholmsområdet). Perfekt att få hem schyssta, KRAV-märkta köttprodukter till julbordet som kommer från gårdar nära dig (http://www.gardssallskapet.se/). För dig som vill ha något utöver det vanliga kan jag tipsa om viltjullådan. Mycket gott!

Veckans utmaning: Ta hand om bäbis när man är sängliggandes och har ont i hela kroppen och knappt kan gå. Men allt går om man vill och jag klarade både blöjbyten, hämta leksaker samt mat till mig själv. Heja oss!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b