fbpx

God jul önskar jag er alla!

Denna söndagslista har jag förberett lite eftersom jag firar jul även idag och tänkte hålla mig borta från datorn. Men jag har försökt sammanfatta veckan ändå, efter bästa förmåga 🙂 Trevlig läsning och ha en fortsatt härlig julhelg!

Veckan som gått: De sista julförberedelserna, födelsedagsmiddag med goda vänner, en hel del bloggjobb, lite julbak (chokladbollar, mums!), fikastunder, långa promenader och julfirande.

Veckans bästa frukost: Jag gjorde en smoothie med svarta vinbär och clementiner nu i veckan och den blev väldigt syrlig och god. Recept kommer snart!

Veckans bästa: Jul jul jul! Den härliga julfestivalen är i full gång och jag bara njuter!

Veckans träning: Det här veckan har det blivit många promenader och en del Tabata-träning och jag känner mig nöjd.

Veckans inspiration: Jag jobbar just nu på att utvärdera 2016 och sätta nya mål för 2017 och jag känner mig så inspirerad och peppad. Sandras Matkrypin ska fortsätta framåt och uppåt!

sa-gor-du-ett-karriarbokslut-1

Bild från Influencers of Sweden

Veckans länk: För att få lite hjälp på vägen med föregående punkten så har jag hittat detta inlägg på Influencers of Sweden. Tips för den som vill utvärdera!

Något jag lärt mig: Om jag bara vill och verkligen försöker kan jag faktiskt äta bra och röra på mig mer så jag mår bättre. Jag måste bara bestämma mig och se på det långsiktigt för att jag ska må bättre. Jag har ännu inte varit helt nöjd efter graviditet och förlossning då jag t ex inte får på mig alla kläder och så. Men nu har jag tagit tag i det och jag låter det ta tid och vågen visar några kilo mindre och lite fler klädesplagg passar. Heja mig! Jag kan om jag vill 🙂

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b