Här kommer veckans söndagslista. Trevlig läsning!

Veckan som gått: Vi har hängt på öppna förskolan, varit på familjemiddag med soppa och semla, umgåtts med fina vänner och blivit bjuden på magiskt goda köttbullar i tomatsås och fruktsallad, varit på jobbat för att hälsa på, luncha och ha möte och slutligen en mysig skidhelg. En bättre vecka helt klart!

Veckans bästa frukost: Det måste ju helt enkelt bli frukosten från i tisdags som självklart var med smak av semla: bananpannkakor med mandelsmör och grädde. Lyxigt värre!

Veckans bästa: Helgen skidåkning! Kvalitetstid med syrran och familjen och så roligt att få se barnen mysa. Syrrans barn Theo och Moa har börjat kalla Noel för lillebror och hjärtat smälter <3

Veckans träning: I veckan har jag testat spinning för första gången i mitt liv. Och jag gillade det! Vi inledde med ett pass som hette Spin soft och det var nog bra att inte chockstarta. Nu är jag sugen på att testa ett tuffare spinning-pass och se hur det går. Men i veckan som kommer blir det skivstång!

Veckans inspiration: Sandra som driver bloggen Atilio publicerade ett inlägg i veckan där hon hade samlat sina bästa recept med lite kommentarer från läsarna. De här recepten verkar så goda och jag vill testa allihop snarast möjligt. Så mycket gott och dessutom fina foton! Jättefin blogg <3

Veckans länk: Träffade en kompis i veckan som också har barn som är ungefär lika gammal som Noel. Vi tog en promenad och sen bjöd jag på lunch och hon tog med nyttiga chokladbollar till fikat efteråt. Och de var så goda! De får väl inte kallas rawbollar eftersom det är kaffe i men annars innehåller de inget smör eller socker och de var goda på riktigt. Dessa kommer jag absolut testa göra själv!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b