Godmorgon godmorgon! Här har vi vaknat hemma hos syrran och snart väntar frukost. Ett dygn fyllt av mys och oj vad vi njuter! Men innan vi ska duka fram mysig helgfrukost så tänkt jag dela med mig av söndagslistan. Trevlig läsning och ha en riktigt fin söndag!

Veckan som gått: Den fullspäckade veckan går mot sitt slut och det har varit härligt! Middag med finns vänner, planerat bröllop med svägerska och svåger, lagat massor av god mat, gått flera långpromenader och haft det härligt. Vi har lyckats vara ute i solen flera dagar och njutit av solstrålarna som påminner om att våren är på väg.

Veckans bästa frukost: Jag har ätit flera toppenfrukostar denna vecka, bland annat flera med smak av semla. De kommer upp snart!

Veckans träning: Den här veckan har det blivit både styrketräning hemma (3 dagar senare har jag fortfarande träningsvärk i benen, aj!) och igår även ett besök på gymmet. Och detta är utöver alla långa powerwalks.

Veckans film/serie: Skam säsong 3. Bara några avsnitt kvar och sen är det bara att invänta säsong 4. Det finns även flera serier på kö såsom Midnattssol, Saknad, Gåsmamman och senaste säsongen av Blacklist. Mycket att se fram emot!

Veckans podcast: Just nu håller jag på att lyssna igen på Josefin och Vanja. När Noel kom fick jag ett avbrott i allt poddlyssnande och de senaste månaderna håller jag på att lyssna ikapp. Josefin och Vanja är peppiga och inspirerande. Fnittrigt, tjejigt men ändå med lite power. Heja!

Veckans inspiration: Influencers of Sweden har haft workation i Åre och de verkar ha haft det så bra, peppigt och alldeles underbart inspirerande! Jag kunde tyvärr inte vara med men istället har jag läst massor av blogginlägg om helgen och försökt få del av peppen ändå. Och det har funkat faktiskt! Du kan bland annat läsa om det hos Linda som grundat Influencers of Sweden, en så häftig person! Och sen hoppas jag såklart på att det ska bli en workation till och att jag då kan följa med. Håll tummarna!

Bild från La Linda

Veckans länk: Jag gillar när man kombinerar två maträtter eller liknande och skapar något nytt. Och just det här har Sara gjort denna vecka. Hon har nämligen gjort en pannkakspizza capricciosa och det ser magiskt gott ut. Pizza + pannkaka = sant! Mumsigt värre!

Bild från Sara på vardag.nu

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b