Godmorgon alla mina fina läsare! Hoppas natten varit god och att en härlig söndag väntar. Här ska vi ha en lugn dag bestående av bloggjobb (varje söndagförmiddag), promenad, mathandling, julpyntning och avslutningsvis familjemys ikväll. Här kommer veckans söndagslista!

Veckan som gått: Öppna förskolan, mysiga middagar, 30-årsfest, långa promenader, bäbismys och annat härligt. En bra vecka och vi avslutar den med en lugn dag hemma idag!

Veckans bästa frukost: Det får ju bli den här svartvinbärssmoothien som blev jättegod med sötma från äppelmos. Den hade vi på farsdagfrukosten!

Svartvimbärssmoothie med kryddigt äppelmos

Veckans film: Jag har spanat in när Linda Hörnfeldt var i riksdagen och pratade om marknadsföring i sociala medier. Mycket intressant!

Veckans bästa: Jag måste nog ändå säga farsdagfirandet! Det påbörjades i och för sig förra veckan men eftersom jag skriver söndagslistan på söndag morgon/förmiddag så hanns det ju inte helt med på förra veckans lista. Vi började söndagen med att jag och Noel gjorde iordning farsdagfrukost här hemma till David. Det var äggröra, korv, frallor, goda pålägg, tomater, juice, smoothie och en bunt paket. Noel hade köpt ett par fina pappa-skyltar, en kaffepress inklusive kaffe, en fin ljuslykta och skrivit ett kort. Gulligt 😉 Vidare den dagen åkte vi till min bonuspappa och hade mysigt farsdagfika hela familjen och på kvällen åt vi middag hos Davids föräldrar. Sen hade jag och syrran bokat in middag på restaurang med pappa i onsdags så då avslutades farsdagsfirandet! Mycket härligt!

pb130051 pb130073 pb130126

Veckans sämsta: Att min förkylning fortfarande inte varit bra så jag har inte kunnat träna. Men 10 000 steg om dagen har jag typ fått till i alla fall. Vissa dagar lite mer och vissa lite mindre. Men så länge jag tar mig ut idag så får jag nog ihop 70 000 steg på veckan och det är godkänt!

Veckans träning: Jag har som sagt inte tränat men däremot har jag fått reda på att det är okej att ta med sig Noel till gymmet på dagtid när det är lugnt. Har inte riktigt vågat detta men nu när de har sagt att det är okej ska jag absolut testa det. Då kan jag få till träningen på dagtid utan att fixa barnvakt och slippa ta av familjetiden på kvällen.

Veckans länk: Clara som driver Bossbloggen är en fantastisk inspirerande människa! Jag har träffat henne flera gånger senaste månaderna och hon har startat Bossbloggen med grym strategi, sagt upp sig och vågar tro på sig själv. Hoppas träffa henne snart igen och kanske utbyta lite mer erfarenheter! Jag som haft bloggen länge och inte alls tänkte business från början tycker det är häftigt att påbörja ett sånt projekt med den inställningen och strategin. Go Clara!

Veckans utmaning: Att faktiskt boka in bloggtiden. Nu måste jag se bloggen som ett företag (som det faktiskt är) och från och med nu ska det stå med bloggjobb i kalendern. Jag vill så mycket och ska se till att prioritera min tid väl!

2 svar

 1. Jeanette

  Trevlig läsning. Kul att skriva såna här inlägg, för då får man tänka tillbaka lite 🙂
  Jag lyckas dock aldrig sköta det, så det blir ett återkommande list inlägg varje vecka. Men förut så hade jag så mycket annat jag blogga om, men nu är det recept 3 ggr / vecka. Så att skriva en list inlägg 1 gång i veckan borde jag kanske klara nu 🙂

  Svara
  • Sandra Callermo

   Ja, det är väldigt kul! Förhoppningsvis för både mig och läsarna 🙂 Jag har söndagslistan och sen någon lista då och då. Då känns det som jag får med lite personligt utan att det blir en livsstilsblogg istället för mat. Jag tror du får till det om du vill 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.