fbpx
Det är inte helt ovanligt att vi åker till Väsby på helgerna för att hälsa på familjerna där. Så var även fallet för ett par veckor sedan och här kommer lite bilder från söndagsmiddagen hemma hos familjen Callermo. Söndagskvällen inleddes med fetaostprovsmakning och sedan en mumsig middag. Vi är galna i fetaost och har en favorit som vi brukar köpa därför tyckte vi att det var dags att utreda vilka andra sorter som finns. Vi kom fram till av de fyra vi smakade var Taverna godast!

 

Vi fortsatte kvällen med kyckling och kamutvetesallad som serverades med tzatziki (som är en annan Callermo-favorit). Jag har inte exakt recept på maten då det mesta var klart när vi kom dit men har skrivit ihop lite vad det var och bjuder på bilder.

 

Kamutvetesallad med avocado, körbärstomater i olika färger, spenat, paprika och sockerärtor som serverades med ugnsstekt kyckling. Tzatziki gjord på turkisk yoghurt med riven gurka, massa vitlök, salt, peppar, örtsalt och en skvätt olivolja.

 

Efter middagen blev de mys i soffan med färsk frukt, glass, godis, kakor och te.

 

Inga svar än

  1. Anna/Frostrosor

    Spännande med fetaost-test! Du råkade inte fota förpackningen på den vinnande osten? Skulle vara enklare att hitta nästa gång man är ute och handlar!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b