Maillista

På hösten passar jag på att äta sallad när det är soligt och fint ute för då känns det i alla fall inte lika kallt. Annars föredrar jag egentligen att äta sallad mer på våren och sommaren. Men att byta ut den värmande soppan till en sallad då och då är gott även på hösten. Denna är sallad är lite ljummen tack vare den stekta baconen.

 

Spenatsallad med bacon och avocado

Spenatsallad med bacon och avocado (1 port)

Ingredienser
1 näve spenat
5 rädisor
1 dl majs
1 avocado
100 g tärnad bacon
1 näve valnötter
Gör såhär
Stek bacontärningarna i en stekpanna och låt rinna av på hushållspapper. Blanda spenat, klyftade rädisor, majs, tärnad avocado och baconet. Häll över vinägrett och toppa med valnötterna.
 
Spenatsallad med bacon och avocado
0

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a