De senaste åren har råsaftcentrifug varit en fluga. Jag ser juicerecept här och där, har en receptbok med juicer i hemma, råsaftcentrifugen blev årets julklapp och så vidare. Jag har själv en råsaftscentrifug och jag gillar den verkligen. Minuset idag är att köket är för litet och utrymmet knappt så den har fått hamna i ett skåp som gör att det blir lite bökigt att ta fram den. Men ibland så händer det och jag är lika nöjd varje gång. Förutom den gången när mannen min skulle göra morot- och äppeljuice men missade en liten detalj; att sätta kannan under pipen. Så vips hade vi orange väggar i köket och jag var halvnöjd. Men de andra gångerna har jag blivit nöjd och jag hoppas på att kunna placera denna maskin lite bättre i nästa lägenhet för att åtminstone göra juice till helgfrukosten. Vilken lyx!
Men i väntan på det är jag sugen på att testa nya Green juicing. En juice med hälften frukt och hälften grönsaker. Det känns som att det borde slå det mesta i juicehyllan! Jag är nyfiken på hur innehållsförteckningen ser ut för övrigt, får leta upp den i hyllan nästa gång. Man kan välja mellan två smaker:
– Carrot, orange, apple, pumpin, lemon.
– Beetroot, apple, cranberry, blackcurrant, acerola.
 
Jag är mest sugen på att testa den andra, speciellt eftersom jag är lite känslig för apelsin (som är så gott i juice). Vilken är du sugen på ?
Detta är ett sponsrat inlägg.
0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.